Měřte přesně, spolehlivě a za dostupnou cenu

+420 602 73 73 63

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

DATA ELEKTRONIK, spol. s r.o.,
IČO: 60707186,
se sídlem Jugoslávská 669/113, 613 00 Brno

Kontaktní e-mail: datel@datel.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho zpracováváme

Dotazy/poptávky

Na základě budoucího plnění smlouvy zpracováváme vaše jméno, e-mail a případně telefon a název firmy, abychom vám mohli zodpovědět vaše dotazy a vyřídit vaši poptávku.

Údaje zpracováváme po dobu, po kterou poptávku považujeme za aktuální a plně nevyřízenou.

Objednávka

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti zpracováváme následující údaje: název firmy, sídlo, identifikační číslo, e-mail, telefon, web, fakturační a dodací adresu, a dále jména, příjmení, e-maily a telefony relevantních zástupců zákazníka, abychom mohli řádně vyřídit objednávky, kvůli vystavování a archivaci daňových dokladů a abychom mohli zákazníkům průběžně posílat důležité informace týkající se jejich objednávek.

Údaje zpracováváme po dobu neurčitou. Zákazník může zažádat o výmaz osobních údajů. Takovému požadavku vždy vyhovíme.

Zasílání e-mailových upozornění

Na základě vašeho souhlasu zpracováváme e-mailové adresy zástupců našich zákazníků, abychom jim mohli posílat zajímavé informace z našeho oboru a také upozornění na nové články v blogu. Tyto e-maily vám budeme posílat také v případě, že jste u nás nakoupili – a to na základě oprávněného zájmu.

Údaje zpracováváme po dobu neurčitou. Zákazník může zažádat o výmaz osobních údajů. Takovému požadavku vždy vyhovíme.


Kdo údaje zpracovává

DATA ELEKTRONIK, spol. s r.o. (IČO 60707186, se sídlem Jugoslávská 669/113, 613 00 Brno) jako provozovatel webu a informačního systému.

Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.

TaxProm, s.r.o. (IČO 29298423, se sídlem Husova 115, 664 01 Bílovice nad Svitavou) jako zpracovatel daňových dokladů a účetnictví.

Solitea, a.s. (IČO 01572377, se sídlem Drobného 555/49, 602 00 Brno) jako poskytovatel fakturační aplikace iDoklad.

The Rocket Science Group, LLC (se sídlem 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA) jako provozoval e-mailingové aplikace.

ROTRONIC AG (se sídlem Grindelstrasse 6, CH-8303 Bassersdorf, Švýcarsko) jako provozovatel cloudové platformy Rotronic Monitoring System.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových zpráv. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


 

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 5. 11. 2020.

Sdílejte stránku na sociálních sítích